800-SWITCHBACK-ADVENTURE.jpg
RÅ SNØSCOOTER. PRAKTISKE LAGRINGSLØSNINGER.
AXYS™ chassis AXYS™ chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren. Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.
Rider Balanced Control Når vi utviklet AXYS™ chassiset bestemte vi oss for å fokusere og forbedre følgende nøkkelattributter:
- Enda mer presisjon i svingene
- Enda bedre kontroll under alle kjøreforhold
- Større komfort og grep på humpete løyper

- Resultatet ble altså:
- Forbedret førerposisjon
- Sentralisert vektbalanse
- Optimalisert geometri i boggien
Rider Balanced Positioning På AXYS™ chassiset er førerposisjonen flyttet ytterligere frem. Hendende og knærne er hele 11 cm lenger fremme, mens føttene blir plasser 4 cm lenger fram. Salen er også flyttet 11 cm fremover. I en nøytral førerposisjon biter AXYS™ chassiset seg fast i snøen og gir kjappe og enkle manøvreringer. Om løypene er veldig humpete flytter førereren tyngden bakover for å utnytte dempingen i boggien, det samme gjør man i løssnø for å løfte skiene og scooteren flyter lekende lett gjennom terrenget.
PRO-XC boggi Geometrien i boggien er totalt ombygget. Den progressive bakfjæringen er beholdt og ytelsen er ytterligere utbedret gjennom innovativ Polaris patentert teknologi gir både vektreduksjon og økt styrke gjennom:
- Smidd aluminium.
- Nydesignet bakre momentarm.
- Den fremre momentarmen har blitt flyttet bakover for økt dempervandring.
Active Pitch Control™ Geometrien i boggien gjør denne scooteren enklere å sette opp til din vekt og kjørestil. Scooteren blir ikke like avhengig av presis demperjustering for topp ytelse. Gi gass!
Redusert vekt Geometrien i boggien gjør denne splitter nye snøscooteren enklere å sette opp til din vekt og kjørestil. Scooteren blir ikke like avhengig av presis demperjustering for topp ytelse. Gi gass!
800 Cleanfire® Motor 800 Cleanfire© H.O. motoren ble utviklet spesielt for AXYS chassiset. Et helt nytt konsept med maksimal ytelse. AXYS gir deg bransjens råeste akselerasjon. Det er laget nye motorfester for å optimalisere balansen i scooteren...Les mer.
ELEKTRONISK KONTROLLERTE EKSOSVENTILER MED TRE NIVÅER Bedre driftssikkerhet, raskere gassrespons og bedre drivstofføkonomi gjennom elektroniskkontrollerte eksosventiler.
ELEKTRONISK OLJEPUMPE Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.
HØYEFFEKTS LUFTINNTAK OG EKSOS Forbedret luftinntak og eksos som gjør at motoren får bedre lufttilførsel og generer mer kraft. En ny lyddemper reduserer motorlyd. Vforce innsugsventiler bidrar til økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.
VFORCE INNSUGSVENTILER Økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.
LETTVEKTS VEIVAKSEL Den nye lettvekts veivakselen er over 1 kg lettere og gir hele 25% mindre roterende masse. Dette gir raskere gassrespons som får snøscooteren enda raskere opp på snøen.
RILLET STEMPEL Stempel som er rillet for bedre smøring og økt holdbarhet. Utviklet spesielt for den nye 800 HO Cleanfire® motoren.
Adventure bagasjesystem med Lock & Ride Markedets smarteste løsning, tilpass din scooter for enhver tur. Helt uten verktøy. Bagasjesystemet har en kapasitet på hele 20kg og sitter på som standard så du alltid er klar for å dra på tur!
AXYS™ Performance sal Salen er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.
Interactive Digital Display Polaris gir deg den mest avanserte instrumentering noensinne på en snøscooter. Den nye instumenteringen har et høyoppløst firfarge LCD digitaldisplay i 4:3 format...Les mer.
Styrekontroller Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.
LED lys AXYS™ Snøscooterene er først ute i bransjen med å LED lys som standard. Dette gir deg:
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.
Vindskjerming Fronten og vindskjermens design gir god vindskjerming for føreren. Folien på sidedekslene øker vindskjermingen ytterligere.
INTEGRERT OPPBEVARINGSROM Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert rett foran styret.
Premium finish Passform og finish i ypperste kvalitet gir AXYS prikken over i’en. Skruer og festepunkter blir gjemt bort i kåpen.
Elstart Enkelt å starte. Vri på nøkkelen.
Frontfanger Frontfanger i aluminium.
Walker Evans Piggyback Walker Evans Piggyback støtdempere med kompresjonsjustering. Du vrir enkelt på bryteren for å tilpasse hardheten på dempingen til dine ønsker og kjørestil.