800-SWITCHBACK-PRO-X-BLUE.jpg
SKARP PÅ LØYPE. FLYT I SNØEN.
DET BESTE FRA BEGGE VERDENER.
AXYS™ chassis AXYS™ setter føreren i senter. Scooteren svarer kjapt på alle vektforflytninger og er responsiv som ingen andre snøscooter før deg. Du bestemmer scooterens egenskaper enkelt ved å flytte vekten fra side til side eller om du legger deg frem for å legge vekt på skiene for knivskarp presisjon.
Rider Balanced Control Når vi utviklet AXYS™ chassiset bestemte vi oss for å fokusere og forbedre følgende:
- Skarpere presisjon i svingene.
- Enda bedre kontroll under alle kjøreforhold.
- Større komfort og grep på humpete løyper.

Resultatet ble:
- Forbedret førerposisjon.
- Sentralisert vektbalanse.
- Optimalisert geometri i boggien.
Forbedret førerposisjon På AXYS™ chassiset er førerposisjonen flyttet ytterligere frem. Hendende og knærne er hele 11 cm lenger fremme, mens føttene blir plassert 4 cm lenger fram. Salen er også flyttet 11 cm fremover. I en nøytral førerposisjon biter AXYS™ chassiset seg fast i snøen og gir kjappe og enkle manøvreringer. Om løypene er veldig humpete, flytter førereren tyngden bakover for å utnytte dempingen i boggien. Det samme gjør man i løssnø for å løfte skiene og scooteren flyter lekende lett gjennom terrenget.
PRO-XC boggi PRO-XC understellet har en progressiv bakfjæring med utrolig egenskap. Den gir meget bra komfor på ujevn løype og RMK-egenskaper i løssnø. Komponentene består av smidd aluminium for både styrke og vektreduksjon og du får en fjæringsveg på hele 34cm. Støtdemperene som er montert er Walker Evans Piggyback Needle med justerbar kompresjon.
Active Pitch Control™ Geometrien i boggien gjør denne scooteren enklere å sette opp til din vekt og kjørestil. Scooteren blir ikke like avhengig av presis demperjustering for topp ytelse. Gi gass!
Redusert vekt Gjennom utviklingen av AXYS™ chassiset var redusert vekt på hele scooteren hovedfokus for ingeniørene. Selvfølgelig uten kompromiss på holdbarhet og stivhet. Utvalgte modeller er hele 17 kg lettere enn forgjengerne.
800 Cleanfire® H.O. Motor 800 Cleanfire© H.O. motoren ble utviklet spesielt for AXYS chassiset. Et konsept med maksimal ytelse. AXYS gir deg bransjens råeste akselerasjon. Det er laget nye motorfester for å optimalisere balansen i scooteren...Les mer.
ELEKTRONISK KONTROLLERTE EKSOSVENTILER MED TRE NIVÅER Bedre driftssikkerhet, raskere gassrespons og bedre drivstofføkonomi gjennom elektroniskkontrollerte eksosventiler.
ELEKTRONISK OLJEPUMPE Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.
HØYEFFEKTS LUFTINNTAK OG EKSOS Forbedret luftinntak og eksos som gjør at motoren får bedre lufttilførsel og generer mer kraft. En ny lyddemper reduserer motorlyd. Vforce innsugsventiler bidrar til økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.
VFORCE INNSUGSVENTILER Økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.
LETTVEKTS VEIVAKSEL Den nye lettvekts veivakselen er over 1 kg lettere og gir hele 25% mindre roterende masse. Dette gir raskere gassrespons som får snøscooteren enda raskere opp på snøen.
RILLET STEMPEL Stempel som er rillet for bedre smøring og økt holdbarhet. Utviklet spesielt for den nye 800 HO Cleanfire® motoren.
AXYS™ Performance sal Salen er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.
Polaris Digital Display Du får tydelig informasjon om hastighet, turtall, kjøretid, motortemperatur og tripteller. Du kan også lagre inntil 3 minutters kjøring for nærmere analyse ved en senere anledning. Du kan også velge drivstoffkvalitet i displayet.
Styrekontroller Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.
LED lys AXYS™ Snøscooterene er først ute i bransjen med å LED lys som standard. Dette gir deg:
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.
Vindskjerming Fronten og vindskjermens design gir god vindskjerming for føreren. Folien på sidedekslene øker vindskjermingen ytterligere.
INTEGRERT OPPBEVARINGSROM Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert rett foran styret.
Premium finish Passform og finish i ypperste kvalitet gir AXYS prikken over i’en. Skruer og festepunkter blir gjemt bort i kåpen.
PRO-X oppsett AXYS PRO-X gir deg full kontroll og er klar for å dominere. Gi gass over humper og løssnøen. AXYS SWITCHBACK PRO-X leverer topp ytelse under alle forhold.
- 348 belte x 44 mm kam, Backcountry X belte
- IFS dempere med enda lenger dempervandring.
- Walker Evans® Needle støtdempere
- Høyere styre for mer komfortabel stående kjøring.
Walker Evans Piggyback Walker Evans Piggyback støtdempere med kompresjonsjustering. Du vrir enkelt på bryteren for å tilpasse hardheten på dempingen til dine ønsker og kjørestil.