800 Switchback Assault ES
LØYPE. LØSSNØ. SKOG. HOPP. DROPP. KLAR FOR ALT.
AXYS™ CHASSIS AXYS chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren. Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.
IGX 144 understell Ukoblet understell for crossover og hybridmaskiner med optimert geometri og 144" belte. Det gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke samt RMK-inspirert kjøring og balanse i løssnø.
PowderTrac Hybrid fotbrett Nye fotbrett med 56% åpen overflate. Snøen renses effektivt bort og faller ned gjennom fotbrettene istedet for at snøen pakkes. Fotbrettene er breder og har en rettere helling forover for å gjøre det mer bekvemt ved sittende kjøring og gir bedre kontroll når du står.
Lav vekt 800 Switchback Assault med 144 plattformen veier kun 218 kg tørr. En vekt som er industriledende for 50/50 crossovermaskiner.
800 Cleanfire® H.O. motor 800 Cleanfire© H.O. motoren ble utviklet spesielt for AXYS chassiset. Et konsept med maksimal ytelse. AXYS gir deg bransjens råeste akselerasjon. Det er laget nye motorfester for å optimalisere balansen i scooteren...Les mer.
ELEKTRONISK KONTROLLERTE EKSOSVENTILER MED TRE NIVÅER Bedre driftssikkerhet, raskere gassrespons og bedre drivstofføkonomi gjennom elektroniskkontrollerte eksosventiler.
ELEKTRONISK OLJEPUMPE Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.
HØYEFFEKTS LUFTINNTAK OG EKSOS Forbedret luftinntak og eksos som gjør at motoren får bedre lufttilførsel og generer mer kraft. En ny lyddemper reduserer motorlyd. Vforce innsugsventiler bidrar til økt ytelse, raskere gassrespons og holdbarhet.
VFORCE INNSUGSVENTILER VFORCE innsugsventlier gir økt ytelse og kjappere gassrespons.
LETTVEKTS VEIVAKSEL Lettvekts veivakselen er over 1 kg lettere og gir hele 25% mindre roterende masse. Dette gir raskere gassrespons som får snøscooteren enda raskere opp på snøen.
RILLET STEMPEL Stempel som er rillet for bedre smøring og økt holdbarhet. Utviklet spesielt for den nye 800 HO Cleanfire® motoren.
AXYS™ Performance sal Salen er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.
Polaris Interactive Digital Display Polaris er nok en gang først ute! Nå får du den mest avanserte instrumentering noensinne på en snøscooter. Den nye instumenteringen har et høyoppløst firfarge LCD digitaldisplay i 4:3 format...

Les mer.
Styrekontroller Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.
LED lys AXYS™ Snøscooterene er først ute i bransjen med å LED lys som standard. Dette gir deg:
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.
Vindskjerming Fronten og vindskjermens design gir god vindskjerming for føreren. Folien på sidedekslene øker vindskjermingen ytterligere.
INTEGRERT OPPBEVARINGSROM Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert rett foran styret.
Premium finish Passform og finish i ypperste kvalitet gir AXYS prikken over i’en. Skruer og festepunkter blir gjemt bort i kåpen.
Series 4 belte med 51mm kammer Aggressivt allround belte med rette, mediumhard kammer. Griper effektivt bra både på hard snø og i løssnø.
Walker Evans Piggyback Walker Evans Piggyback støtdempere med kompresjonsjustering. Du vrir enkelt på bryteren for å tilpasse hardheten på dempingen til dine ønsker og kjørestil.
Pro-Taper® styre ProTaper styret i aluminium med integrerte hooks, tilpasset for kjøring i pudder og aggressiv svingkjøring.
GRIPPER ski Tilpasset løssnø men har også meget bra løypeegenskaper. Brede med dyp kjøl og smalere bakdel gjør at de flyter bra i snøen og er utrolig lettstyrte.