Løype, arbeid og eventyr.

Polaris® INDY®

 • EVO

  Polaris introduserer INDY EVO™, en perfekt konstruert snøscooter for løype, med geometri rettet mot yngre eller mindre sjåfører.

 • INDY

  INDY® 550 er en utrolig morsom snøscooter. Her får du mye glede for pengene! Denne er også en glimrende innstegsmodell for de yngre førerne. Er du seksten år og har førerkort på snøscooter, bør du prøve 550 INDY! Er du enda yngre kan du prøve 120 INDY.

 • Adventure

  INDY® Adventure er en leken touringscooter klar for eventyr. Med Indys legendariske kjøreegenskaper har det aldri vært mer gøy på tur. Vårt innovative lagringssystem gir deg god plass til å ta med deg alt du trenger. Gi gass! Villmarken venter.

 • LXT

  INDY® LXT er en allsidig snøscooter som har fokus på komfort. Dette er en touringmodell som innhar sjelen og de lekne kjøreegenskapene til INDY, men som også setter føreren og passasjerens velbehag først.

 • Voyageur

  Voyageur er allsidige scootere som benyttes både til arbeide, touring og fiske. 600 Voyageur 144 har AXYS chassis. Bestill ditt eksemplar i Snow-Check perioden og spar penger!

LEGENDARISK INDYPRESTANDA

PÅ LEDEN. I SKOGEN. UNDER ÄVENTYRET.

LEGENDARISK INDYPRESTANDA

PRAKTISKA OCH PRISVÄRDA ALLROUNDSKOTRAR.