550 Indy LXT
Legendarisk ytelse. Legendarisk manøvrering
PRO-RIDE™ chassis Indy er bygget på vårt berømte Pro-Ride chassis. Et stivt chassis som svarer lynraskt på de bevelgelser du som fører gir.
INDY® boggi Designet for bedre flyt i løssnø, uten å ofre ytelsen på løypene. Momentarmen har et nytt design og torsionfjæren er borte.
550 ccm luftkjølt totaktsmotor 550 ccm luftkjølt totaktsmotor med NiCaSil behandlede sylindre. Grundig testet og til å stole på.
CVTech Powerbloc 50/Invance clutching Alla INDY 550 levereres med CVTech Powerbloc 50 primærvariator. Sekundærvariatoren er Invance variatoren. Dette blir meget solid og krever svært lite vedlikehold og er enkelt å justere.
Lettvekter LXT 144 er en lett scooter med tørrvekt på 212 kg. Det er merkbart både på de smidige kjøreegenskapene og komforten.
Elstart Enkelt å starte. Vri på nøkkelen.
Bagasjebærer og ryggstøtte Uansett om du drar ut alene eller med en passasjer så er lastemulighetene veldig praktisk. Snøscooteren har også en fastmontert ryggstøtte og håndtak for sikkerheten og komforten til din passasjer.
Mindre vinkel på styrestolpen 15 grader mindre vinkel på styrestolpen passer ypperlig for både sittende og stående kjøring.