550 voyageur 155
Legendarisk ytelse. Legendarisk manøvrering
PRO-RIDE™ chassis INDY® er bygget på vårt berømte Pro-Ride chassis. Et stivt chassis som svarer lynraskt på de bevelgelser du som fører gir.
Leddet boggi med vippeforlenger 550 Indy Voyageur 155 " understellet er leddet. Det gir en allroundscooter med meget bra egenskaper både på løype og i løssnø. Ryggeegenskapene er flere ganger bedre enn vanlig understell og ikke minst forbedret komfort ved tungt lass.
PRO-FLOAT ski Revolusjonerende ski med en ekstrem bredde. Disse skiene har 45% større flate og er oppvinklet i bakkant for å ikke grave seg ned i revers. Markedets beste løssnøski.
550 ccm luftkjølt totaktsmotor 550 ccm luftkjølt totaktsmotor med NiCaSil behandlede sylindrer.
CVTech Powerbloc 50/Invance clutching INDY 550 levereres med CVTech Powerbloc 50 primærvariator. Sekundærvariatoren er Invance variatoren. Dette blir meget solid og krever svært lite vedlikehold og er enkelt å justere.
Stor bagasjebærer Bagasjebærer med 18,9 L kapasitet.
155” belte med løssnøegenskaper Cobrabelte med løssnøegenskaper. 41 mm høye kammer og krommet design for virkelig få grep i snøen.
RydeFX® støtdempere RydeFX® er perfekt for Indy. Allsidig og morsom kjøreopplevelse. På løype, eller i løssnø.
Pro-Ride™ RMK® forstilling Smidig og stabil. RMK® forstillingen er viden kjent for sine gode kjøreegenskaper både på løype og i snø.
Elstart Enkelt å starte. Vri på nøkkelen.
INDY® PRO-RIDE® sete Et sete med bredere flate, dette gir god komfort. Setet er også konstruert for kjapp endring av kjøreposisjon, vær klar for alt!
Høy vindskjerm Vindskjermen gir god beskyttelse og sikt.
Frontfanger Frontfanger i aluminium.