800 SKS 146 ES
SKS. PERFEKT FOR NORSKE FORHOLD.
IGX 146 boggie Ideal Geometry Xover. En crossover boggie med meget gode egenskaper for både led og løssnø.
800 Cleanfire® H.O. Motor 800 Cleanfire® H.O. Motoren er utviklet i kombinasjon med AXYS plattformen. Et helt konsept med maksimal ytelse. High Output motoren sitter der den skal og hjelper tll å optimalisere balansen i chassiet...Les mer.
ELEKTRONISK STYRTE EKSOSVENTILER I TRE STEG Elektronisk styrte eksosventiler i tre steg gir skarp gassrespons, jevn tomgang og god drivstofføkonomi. Den aktive returen på eksosventilinnstillingen gir mer presis drivstofftilførsel i forskjellige situasjoner. Eksosventilene gir også en bedre forbrenning som igjen fører til lengre holdbarhet og økt livslengde på motoren.
ELEKTRONISK OLJEPUMPE Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via mekaniske mellomledd og levererer olje mye mer presist og sikrere en tradisjonell oljepumpe og som igjen øker driftsikkerheten samt livslengden på motoren. Den sørger også for å redusere treghet i gasshåndtaket og krever ingen justering.
HØYEFFEKTIVT INNSUG OG EKSOSSYSTEM Motoren puster bedre med et effektivt insugningssystem og et eksossystem med høy flyt.
VFORCE REEDVENTILER Riflede stempler er utviklet spesielt til 800 H.O. Cleanfire motoren for å øke holdbarheten og livslengden på motoren.
LETTVEKTS VEIVAKSEL En lett veivaksel gir mindre roterende masse samt bedre gassrespons og bedre aksellerasjon. Produsert og utviklet kun for 800 H.O. Cleanfire motoren for økt ytelse og holdbarhet.
RIFLEDE STEMPLER Riflede stempler er utviklet spesielt til 800 H.O. Cleanfire motoren for å øke holdbarheten og livslengden på motoren.
57mm Serie 5.2 belte Serie 5.2 belte med en kamhøyde på 57 mm.
Kjedehus Det gjennomtestede kjedehuset sørger for fremdriften på våre SKS modeller.
Walker Evans® Piggyback Piggyback dempere har en ekstern gassbeholder med kompresjonsjustering. Du tilpasser demopingen enkelt ved å vri på klikk-bryteren. Dette regulerer oljeflyten gjennom støtdemperen. Dette påvirker hardheten i dempingen. Walker Evans Piggyback gir topp ytelse under tøffe forhold.
AXYS DESIGN AXYS PRO-RMK har en mer kompakt geometri og det nye designet gir en forbedret førervinkel og posisjon. Sidehilling blir aldri det samme!
A-ARMER I SMIDD ALUMINIUM Polaris fokuserer på innovasjon og nyvinning av teknologiske løsninger. A-armer produsert i smidd aluminium gir en god kombinasjon av lav vekt og økt styrke.
POWDERTRAC™ HYBRID FOTBRETT Fotbrett med 56% åpen overflate. Snøen renses effektivt bort og faller gjennom fotbrettene og man unngår å pakke snøen sammen. Fotbrettene er brede og har en svak helling fremover for maksimal komfort ved sittende kjørestilling samt bedre kontroll når du står.
LED lys Scootere konstruert på AXYS plattformen har bransjens første LED lykter som standard. Bransjens beste lys:
- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på lysstrålen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.
Mountainbøyle Designet på vår beskyttelsesbøyle til styret er ergonomisk og har en posisjon for å ikke treffe føreren i brystet ved kjøring i bratt terreng. Mountainbøylen er laget i et solid gummimateriale.
BREMSER Bremsene gir raskere stopp og respons gjennom to-stemplede bremsekalippere. Bremsebeleggene er også forbedret og produsert i ett nytt materiale som gir større slitestyrke over tid.
Polaris Message Center Instrument med 4.3” stor LCD skjerm.
INTEGRERT OPPBEVARINGSROM Oppbevaringsmulighetene under setet er blitt designet og utviklet hånd i hånd med AXYS plattformen. Den ekstra pakningen plasseres sentralt og lavt på scooteren og betyr minimalt for kjøreegenskapene. Oppbevaringsvesken i formstøpt materiale gir en halvhard beskyttende overflate og passer til scooterens design.