850 PRO-RMK® 155 2.75″

Quick, Agile and Precise

Fra kr 180 740,00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Øyeblikkelig løft

 • AXYS Chassis

  AXYS Chassis

  Det løftede AXYS-chassiset øker klaringen og reduserer slitasje for å holde deg oppå snøen. Den er spesialbygd for fjellkjøring og gjør det enklere å kjøre i skråning. Raskere og lettere klatring, og øyeblikkelig løft som gjør at scooteren kan komme raskere oppå snøen. Aluminiums strukturen er lett og holdbar for alle typer kjøring.

 • Demping bak

  Demping bak

  Det lette og stive bakre dempersystemet har forbedret geometri for å gjøre kjørelinjen mer presis. Dette forbedrer vektoverføringen, gir bedre kontroll og en samlet trivligere opplevelse. Den stive fjæringen overfører motorkreftene direkte til snøen. Ved kjøring i løype vil føreren oppleve en behageligere tur.

 • WER® Dempere

  WER® Dempere

  PRO-RMK® 155 leveres med premium Walker Evans® Piggyback Shocks eller Monotube Shocks. Walker Evans® Piggyback Shocks med kompresjonsregulatorer og eksterne reservoarer gir den beste ytelsen over det bredeste spekteret av underlag. Walker Evans® Monotube Impact-Extruded Shocks er det letteste demper-alternativet fra Polaris® for de førerene som teller gram og kilo. Den enkle designen er lett, men slitesterk.

 • Flere drivsystem-alternativer

  Flere drivsystem-alternativer

  Flere drivsystemer tilgjengelig, basert på valg av sporlengde.

Rider Balanced Kontroll

 • AXYS Body Panel Design

  AXYS Body Panel Design

  AXYS PRO RMK har en kompakt geometri og design, som sørger for at du kan få scooteren over i en brattere nedleggsvinkel. Dette gjør at du med din AXYS enklere kan holde kjørelinjen i krevende og bratt terreng.

 • PRO RMK React Suspension

  PRO RMK React Suspension

  PRO RMK React Suspension gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøreopplevelsen i dyp snø, hvor man slipper å bruke så mye krefter. Den har en 36-38” forstilling, en “sway bar” designet for å gi suveren håndtering, og smidde a-armer og spindler for optimalisert styrke og holdbarhet.

Umiddelbar respons

 • PowderTrac® Running Boards

  PowderTrac® Running Boards

  PowderTrac® fotbrettene er utviklet for maksimal snørensing og styrke. De er laget av ekstrudert aluminium og bundet jern, og har et åpent område på over 50% for enkel snørensing. Taggete mønster på oppsiden gir godt fotfeste. Det er nå et ekstra åpent rom på baksiden av brettene for å redusere oppsamling av snø.

 • Lettvekter

  Lettvekter

  Polaris® snøscootere er de letteste scooterne på fjellet. De har alltid vært lette og stive med ekstra styrke og holdbarhet. Samtidig har de reduseret vekten på RMK® AXYS®-plattformen. Dette for å tilby førerne øyeblikkelig løft. Polaris scootere hjelper førerne med å komme oppå snøen raskere.

 • NYE SnowCheck Eksklusive QuickDrive2 (QD2)

  NYE SnowCheck Eksklusive QuickDrive2 (QD2)

  Polaris introduserer den helt nye SnowCheck Exclusive QuickDrive 2 (QD2). QuickDrive er scooterbransjens letteste konstruksjon for kraftoverføring. Teknologien har laveste roterende masse for beste respons. QD2 har 10% nedgiring for enda raskere respons og hastighet på beltet. QuickDrive2- er optimalisert for belter med både 2.75” og 3” kamhøyde.

Flere egenskaper

 • PRO-Lite Sete

  PRO-Lite Sete

  Kjøring med scooter i fjellet krever et annet setedesign, og det er det Polaris® som leverer. PRO-Lite-setet er kortere slik at du enkelt kan svinge et ben over fra den ene siden av snøscooteren til den andre.

 • LED Lys

  LED Lys

  Alle modeller bygget på AXYS-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe. Lavt justert lysstråle sørger for konstant synlighet og forbedret sikkerhet.

 • MessageCenter Instrumentering

  MessageCenter Instrumentering

  Holder føreren oppmerksom på scooterens driftsforhold og annen viktig informasjon.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth ™, GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

 • Integrerte lagringsmuligheter

  Integrerte lagringsmuligheter

  Tilleggs-lagringsplass som ble designet og utviklet sammen med AXYS®-plattformen, slik at den installeres sikkert og har en sømløs, integrert styling som passer scooterens linjer. Konstruert av materialer av høyeste kvalitet.

 • Mountain Hoop

  Mountain Hoop

  Den ble redesignet i 2016, og fremstår nå mer ergonomisk, og har samtidig blitt flyttet ned 2,5”, for å hindre at føreren får den i brystet under kjøring. “Mountain Hoop” er laget av slitesterkt polyuretan materiale.

 • XT Hyfax

  XT Hyfax

  Profildesignet er optimalisert for lettere vekt samtidig som en ivaretar holdbarheten.