850 RMK Khaos 155 2.75″ QD

Agile and Ultra Responsive on All-Mountain Terrain

Fra kr 187 980,00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

All-Mountain Arkitektur

 • AXYS Chassis

  AXYS Chassis

  Det løftede AXYS-chassiset øker klaringen og reduserer slitasje for å holde deg oppå snøen. Den er spesialbygd for fjellkjøring og gjør det enklere å kjøre i skråning. Raskere og lettere klatring, og øyeblikkelig løft som gjør at scooteren kan komme raskere oppå snøen. Aluminiums strukturen er lett og holdbar for alle typer kjøring.

 • KHAOS Rear Suspension

  KHAOS Rear Suspension

  The new rear suspension provides transfer and traction for light handling and control and the best response in all riding zones.

 • LOW ELEVATION Clutching Option

  LOW ELEVATION Clutching Option

  Not all backcountry riding is performed at the high elevations of the Rocky Mountains. Polaris now offers a lower elevation calibration—factory direct—for deep snow riding in elevations less than 3000 feet. This option includes proper springs, clutch weights and helix for smooth engagement, drivability and maximum performance.

Rider Balanced Kontroll

 • PRO-RMK React Dempere

  PRO-RMK React Dempere

  PRO RMK React Suspension™ gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøreopplevelsen i dyp snø, hvor man slipper å bruke så mye krefter. Den har en 36-38” forstilling, en “sway bar” designet for å gi suveren håndtering, og smidde a-armer og spindler for optimalisert styrke og holdbarhet.

Umiddelbar respons

 • NYE SnowCheck Eksklusive QuickDrive2 (QD2)

  NYE SnowCheck Eksklusive QuickDrive2 (QD2)

  Polaris introduserer den helt nye SnowCheck Exclusive QuickDrive 2 (QD2). QuickDrive er scooterbransjens letteste konstruksjon for kraftoverføring. Teknologien har laveste roterende masse for beste respons. QD2 har 10% nedgiring for enda raskere respons og hastighet på beltet. QuickDrive2- er optimalisert for belter med både 2.75” og 3” kamhøyde.

 • Nytt SnowCheck Eksklusivt Series 8 belte

  Nytt SnowCheck Eksklusivt Series 8 belte

  Den helt nye SnowCheck exclusive omfatter også Serie 8 belte med 3.5” pitch og oppgraderte 2.75” kammer. Dette lettvekts-beltet gir mindre roterende masse og dermed kvikkere respons med lynraskt løft for best mulig flyteevne uansett offensive mnt.kjøring.

Flere egenskaper

 • PRO-Lite Sete

  PRO-Lite Sete

  Kjøring med scooter i fjellet krever et annet setedesign, og det er det Polaris® som leverer. PRO-Lite-setet er kortere slik at du enkelt kan svinge et ben over fra den ene siden av snøscooteren til den andre.

 • LED Lys

  LED Lys

  Alle modeller bygget på AXYS-plattformen har standard LED-frontlykter for å levere bransjens beste belysning som er 80% kraftigere enn glødelampe. Lavt justert lysstråle sørger for konstant synlighet og forbedret sikkerhet.

 • MessageCenter Instrumentering

  MessageCenter Instrumentering

  Holder føreren oppmerksom på scooterens driftsforhold og annen viktig informasjon.

 • Polaris Interactive Digital Display

  Polaris Interactive Digital Display

  Dette eksklusive og bransjeledende fargedisplayet gir viktig informasjon til føreren: ytelse, Bluetooth ™, GPS-kartlegging, klokke og LH kontroll. Denne instrumenteringen kommer som et alternativ på noen modeller og er også tilgjengelig som tilbehør.

 • Integrerte lagringsmuligheter

  Integrerte lagringsmuligheter

  Tilleggs-lagringsplass som ble designet og utviklet sammen med AXYS®-plattformen, slik at den installeres sikkert og har en sømløs, integrert styling som passer scooterens linjer. Konstruert av materialer av høyeste kvalitet.

 • Mountain Hoop

  Mountain Hoop

  Den ble redesignet i 2016, og fremstår nå mer ergonomisk, og har samtidig blitt flyttet ned 2,5”, for å hindre at føreren får den i brystet under kjøring. “Mountain Hoop” er laget av slitesterkt polyuretan materiale.