INDY XCR

Race-Proven Strength and Durability

Fra kr 160 650,00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Løpsklar ytelse

XCR er utstyrt for å dominere de tøffeste terrenger. Walker Evans Racing 2" Velocity-støtsdemperne er en avansert teknologi med regulerbar kompresjon ved høy og lav hastighet for å tilpasse seg under kjøringen. De bransjeledende Patriot-motorene og den førerorienterte Matryx-plattformen sørger sammen for at XCR dominerer ved høy hastighet.

WER® Dempere

2.0" WER® Hi-Lo Speed Compression justerbare dempere er lette og lar deg justere kompresjonen slik at de passer til din kjørestil og forholdene for dagen.

Patriot-motorer

Den testede Patriot-motorarkitekturen tilbyr utestående holdbarhet, raffinert kjørekvalitet og en umiddelbar gassrespons.

Cross-inspirert førermiljø

Smalere førermiljø 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll Maksimal vindbeskyttelse og minimal trekk Gjennom data animering er vindbeskyttelse optimalisert og trekk minimalisert for å gi en varmere og mer komfortabel kjøring Presist formstøpte paneler åpner en ny dimensjon for aktiv kjøring. Dette gir føreren større bevegelsesfrihet ved å ikke bli begrenset av panelenes utforming. 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll.

Testet styrke og holdbarhet

Den robuste XCR er testet i de mest krevende løypene, fra Iron Dog til I-500. Med nye 128-tommers og 136-tommers bakstillinger er XCR konstruert og forsterket for de mest krevende forhold. Polaris Race Technology-komponenter som bremser, avstivning og styre forsterker holdbarhet og ytelse.

Velprøvd Pro-CC understell

PRO-CC er Polaris sitt neste generasjons understell. Dette understellet gir scooterverdens beste akselerasjon, kontroll og komfort . Det koblede understellets design beholder grepet til underlaget gjennom hele fjæringsveien uten å ta bort kjøregleden . Den fremre svingarm er kalibrert for løypekjøring uten å botne.

Polaris Race Technology Bremsesystem

Gir enestående ytelse og enestående holdbarhet. "Race" rotoren gir økt overflate som effektivt absorberer varmen fra bremseklossene for mer konsistent ytelse. "Bremseskop" gir økt kjøling og "Type 81" bremseklosser tåler høyere temperaturer knyttet til høyere hastigheter.

Beltealternativer

INDY XCR fås både som 128-tommers og 136-tommers lengde, med 1.25 Ice Ripper XT-, 1.35 Cobra- og 1.6 Cobra-belte for overlegen ytelse uansett type snø.

Avansert teknologi

7S, Matryx-frontlykt, magnetisk festekabel Matryx-plattformen ruster XCR med bransjeledende teknologi. 7S-skjermen med Ride Command omfatter sporing mellom maskiner, maskindiagnostikk, og de elektroniske styrte håndvarmerne SmartWarmers. Nightblade-frontlykten viser vei, og en helt ny magnetisk festekabel tilbyr en trygg løsning med sømløse tilkoblingsmuligheter.

7S-skjerm med Ride Command

Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.

Scooterverdens eneste "smart" håndtak-/tommelvarmer

Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.

Magnetisk festekabel

Den helt nye magnetiske festekabelen fungerer som en sikker motoravstengningsbryter. Den nye magnetiske konstruksjonen sørger for en langt mer pålitelig tilkobling.