RMK KHAOS MATRYX

All-Mountain Performance with Superior Versatility

Fra kr 194 172,00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Uanstrengt kontroll

RMK Matryx-plattformen har et førergrensesnitt som er tatt til neste nivå. En utmeislet førerplass, smalt sete og konisk tunnel sørger sammen for en overlegen forbindelse for føreren og en ultimat kontroll i alle slags terreng.

RMK Matryx-plattform

Den helt nye RMK Matryx-plattformen er konstruert utelukkende for dynamiske løssnøførere. Det helt nye setet, tanken, konsollen, fotbrønnene og karosseriet er smalere og gjør det enkelt for føreren å bevege seg rundt.

PRO RMK React forstilling

PRO RMK React Suspension gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøreopplevelsen i dyp snø, hvor man slipper å bruke så mye krefter. Den har en 36-38” forstilling, en “sway bar” designet for å gi suveren håndtering, og smidde a-armer og spindler for optimalisert styrke og holdbarhet.

RMK Khaos-bakstilling

Den nye bakstillingsgeometrien sikrer overføring og trekkraft for lett manøvrering og kontroll og en bedre respons i alle kjøresoner.

Uovertruffen ytelse i løssnø

Den patenterte arkitekturen til RMK Matryx tilbyr umiddelbart løft og lynrask respons. Den koniske tunnelen med lav motstand og de eksklusive Polaris-beltene løfter det lette chassiset oppå snøen, og QD2-drivverket med lav treghet skaper en revolusjonerende respons.

Hevet Matryx-plattform

Den hevede RMK Matryx-plattformen øker klaringen og reduserer motstanden, slik at du holder deg oppå snøen. Den er spesialbygd for kjøring i fjellet, sørger for bedre ytelse i fjellsiden, raskere og enklere klatring og et umiddelbart løft som gjør at maskinen kommer seg raskere opp av snøen.

Konisk tunnel

Den helt nye RMK Matryx har en konisk, utmeislet tunnel for å redusere motstanden gjennom snøen, noe som gir overlegen kontroll og ytelse i bratt terreng og løssnø.

Valg av Patriot-motor

Den testede Patriot-motorarkitekturen tilbyr utestående holdbarhet, raffinert kjørekvalitet og en umiddelbar gassrespons.

QuickDrive2

QuickDrive er det letteste drivverket i bransjen og produserer den laveste tregheten for beste manøvreringen. QD2 har en 10 % turtallsreduksjon for enda raskere respons og beltehastighet. QD2-systemet er tilgjengelig med 2,75-tommers belte i 8-serien.

Regulerbar tåkrok

De helt nye regulerbare tåkrokene på RMK Matryx-plattformen gjør det mulig for føreren å regulere tilpasningen and ytelsen med tre forskjellige tåkrokhøyder. Tåkroken kan også fjernes helt.

Avansert teknologi

Med innovasjon som er bygd rundt føreren, tar RMK Matryx-plattformen deg steder du bare har drømt om. Fra det sentraliserte kjøleanlegget til QD2-drivverket og integreringen av 7s-skjermen med Ride Command er RMK Matryx den mest avanserte maskinen i fjellet.

Sentralisert kjøleanlegg

Det helt nye sentraliserte kjøleanlegget på RMK Matryx-plattformen tilbyr forbedret kjølekapasitet og redusert snø- og isansamling.

7S-skjerm med Ride Command – tilbehør

Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er tilgjengelig som tilbehør for RMK KHAOS MATRYX og spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.

Walker Evans Racing-fjæring

RMK KHAOS MATRYX er utstyrt med eksklusive Walker Evans Racing Velocity-støtdempere for å tilby det beste av det beste ved forskjellige forhold i fjellet. Fullstendig regulering for å tilpasse seg under kjøringen med regulerbar kompresjon ved høy og lav hastighet.