Nordic Pro

Predictable Precision with Superior Versatility

Fra kr 214 900,00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Kraft for alle oppgaver og løyper

Patriot- og ProStar-motorene tilbyr ytelse for alle kjørestiler. De bransjeledende 650-motorene tilbyr klasseledende effekt/vekt-forhold, og den helt nye ProStar S4 tilbyr enkel manøvrerbarhet og en ytelse så sprek som bare en Polaris kan levere.

Patriot 650-motor

650 Patriot-motoren tilbyr ytelse for alle kjørestiler. De bransjeledende 650-motorene tilbyr et klasseledende effekt/vekt-forhold.

7S-skjerm

Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.

Scooterverdens eneste "smart" håndtak-/tommelvarmer

Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.

Lett aluminium chassis

Lettvekts-komponenter og chassis med førsteklasses stivhet og holdbarhet.

Kapasitet i og utenfor løypa

Nordic Pro 146 tilbyr overlegen manøvrering, med et 15-tommers bredt belte og Polaris Race IFS. 146 IGX-bakstillingen med 2.0 Cobra-belte tilbyr flyteevne og trekkraft i alle typer snø, slik at Nordic Pro 146 virkelig kan kjøre overalt.

Polaris Race IFS

Den perfekte balansen mellom demping og botning for å gi den beste kontroll og håndterbarhet

IGX 146 Demping Bak

IGX 146 dempingen bak gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke.Høyden reguleres med geometri og med 43% mer moment på armen fremover. Dette gjør at denne scooteren sjeldent "bunner" og med dette også mindre slitasje.

2.0 Cobra-belte

Det helt nye, Polaris-eksklusive 2.0 Cobra-beltet er utstyrt med rette knaster med en stiv base for ytelse i løypa, med myke og fleksible knastspisser for utmerket trekkraft i løssnøen. Konstruert med holdbarhet som prioritet for crossoverførere Svært holdbart og stramt festet Hyfax-bånd Knastgeometri med stiv base og fleksible seksjoner for feste i løypa og løft utenfor løypa

Bygd for å gjøre mer

Nyttig standardutstyr som bagasjebrett og tilhengerfeste sikrer at Nordic Pro 146 er klar for alle oppdrag. Du har dermed uendelige muligheter for vinteren.

FOX® QS3 Clicker Dempere

Høy ytelse, justerbare og gjenoppbyggbare FOX® QS3 Clicker dempere er enkle å justere og tåler svært mye bank. Fjernreservoaret fremmer varmespredning og sikrer fremragende ytelse under alle forhold.

Integrert oppbevaringsplass og bagasjebrett

Oppbevaringsplassen ble utviklet med Matryx-plattformen, så den installeres sikkert uten verktøy med en sømløs, integrert stil i tråd med maskinens linjer. Kraftigere glidelåser sørger for bedre beskyttelse og en sikrere oppbevaringsplass. Oppbevaringsplassen under sete tilbys som standard med Voyageur 146.

Hengerfeste

Hengerfeste gir de beste muligheter for å trekke med seg last.