SKS 146

Inngangsporten til dyp snø

Fra kr 184 900,00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Allsidighet både i og utenfor løypa

Den førerorienterte Matryx-plattformen har en scootercross-inspirert førerplass for uanstrengt kontroll. Matryxs frontfjæring og 146 IGX bakfjæring gir overlegen ytelse i terrenget, med Polaris IFP-støtdempere for konsistent ytelse.

Cross-inspirert førermiljø

Smalere førermiljø 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll Maksimal vindbeskyttelse og minimal trekk Gjennom data animering er vindbeskyttelse optimalisert og trekk minimalisert for å gi en varmere og mer komfortabel kjøring Presist formstøpte paneler åpner en ny dimensjon for aktiv kjøring. Dette gir føreren større bevegelsesfrihet ved å ikke bli begrenset av panelenes utforming. 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll.

2.0 Crossover-belte

Det Polaris-eksklusive 2.0 Crossover-beltet er utstyrt med rette knaster med en stiv base for ytelse i løypa, med myke og fleksible knastspisser for utmerket trekkraft i løssnøen. Konstruert med holdbarhet som prioritet for crossoverførere Svært holdbart og stramt festet Hyfax-bånd Knastgeometri med stiv base og fleksible seksjoner for feste i løypa og løft utenfor løypa

Polaris IFP Dempere

Polaris Internal Floating Stempel (IFP) dempere gir både holdbarhet og høy ytelse. De er pålitelige under de tøffeste forhold, og gir også jevn kjøring og håndtering.