Switchback Assault

Uovertruffen ytelse on- og off-piste

Fra kr 192 530,00 inkl. moms *

* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Rå akselerasjon

Det lette, stive chassiset i aluminium og karbonfiber er konstruert for å tilby etn klasseledende effekt/vekt-forhold takket være den velprøvde 850 Patriot eller 650 Patriot

Valg av Patriot-motor

Den testede Patriot-motorarkitekturen tilbyr utestående holdbarhet, raffinert kjørekvalitet og en umiddelbar gassrespons.

Aluminum & Carbon chassis

Lettvekts-komponenter og chassis med førsteklasses stivhet og holdbarhet.

Polaris-eksklusivt 2.0 Crossover-belte

Det Polaris-eksklusive 2.0 Crossover-beltet er utstyrt med rette knaster med en stiv base for ytelse i løypa, med myke og fleksible knastspisser for utmerket trekkraft i løssnøen. Konstruert med holdbarhet som prioritet for crossoverførere Svært holdbart og stramt festet Hyfax-bånd Knastgeometri med stiv base og fleksible seksjoner for feste i løypa og løft utenfor løypa

Uanstrengt kontroll under alle forhold

Den snocrossinspirerte førerplassen er testet i løypa for å redusere anstrengelse og forbedre fører forbindelse til maskinen. De ultraeksklusive WER® Velocity-støtdemperne, den løpsinspirerte IFS-forstillingen og IGX 146-bakstillingen skaper sammen den best manøvrerbare løypescooteren på markedet.

Cross-inspirert førermiljø

Smalere førermiljø 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll Maksimal vindbeskyttelse og minimal trekk Gjennom data animering er vindbeskyttelse optimalisert og trekk minimalisert for å gi en varmere og mer komfortabel kjøring Presist formstøpte paneler åpner en ny dimensjon for aktiv kjøring. Dette gir føreren større bevegelsesfrihet ved å ikke bli begrenset av panelenes utforming. 4.8” smalere sidedeksler og 3” smalere kneplassering gir en større bevegelighet og bedre kontroll.

Polaris Race IFS

Den perfekte balansen mellom demping og botning for å gi den beste kontroll og håndterbarhet

IGX 146 Demping Bak

IGX 146 dempingen bak gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke.Høyden reguleres med geometri og med 43% mer moment på armen fremover. Dette gjør at denne scooteren sjeldent "bunner" og med dette også mindre slitasje.

Den mest avanserte teknologien på snø

7S-skjerm med Ride Command-integrering. Fargetrykkskjerm med GPS.

7S Display

Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.

Scooterverdens eneste "smart" håndtak-/tommelvarmer

Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.

Hovedlys: "Nightblade"

Polaris-kjørere kan glede seg over en fantastisk ny lysteknologi - NightBlade LED. Teknologien inneholder scooterverdens første prosjektorutformet lysbar med 6 LED-elementer. Lyset gir et bredt og samlet lysbilde til forskjell fra et smalt og svakt strålebilde.