* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
INDY VR1

Det ypperste innen sti-ytelse og kjøreteknologi

INDY VR1 gir drømmeopplevelsen på løypa med maksimal komfort, håndtering og ledende teknologi i bransjen. Nytt for modellåret 2025 er valget som inkluderer muligheten for DYNAMIX-fjæring, den eneste fullaktive fjæringen på snø, for den ultimate opplevelsen av løypekjøring.

Løype

Modeller

INDY VR1

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

BOOST INDY VR1 Dynamix 137

Fra kr 295 900 inkl. mva *
3/10
10/10
3/10
Patriot Boost
Marmalade Orange
7S Display
10/10

850 INDY VR1 Dynamix 137

Fra kr 244 900 inkl. mva *
3/10
10/10
3/10
850 Patriot™
Marmalade Orange
7S Display
7/10

650 INDY VR1 Dynamix 137

Fra kr 225 900 inkl. mva *
3/10
10/10
3/10
650 Patriot™
Shadow Gray / Black
7S Display
10/10
INDY®
INDY VR1
Fra kr 225 900 inkl. mva *
Performance

Legendarisk ytelse under alle sti forhold

Ta fatt på stiene og riv gjennom svingene. Når snøen begynner å falle, gir INDY VR1 den ultimate akselerasjonen, komforten og kontrollen for å dominere ethvert løypesystem vinteren kaster din vei.
Velg din motor
Med tre motorvalg fra Patriot-familien. Velg en jevn og kraftig 650, ytelsesreferansen 850, eller ekstrem fart og kraft… Patriot Boost.
Den mest avanserte fjæringen på snø
Raske sveip, smale, svingete løyper, nypreparerte flater eller oppkjørte søndagsløyper – DYNAMIX redefinerer hva som er mulig å gjøre. DYNAMIX Semi-Active Suspension er bygget for å fungere sammen med deg og justerer kontinuerlig alle fire støtdempere for å opprettholde fullstendig kontroll under alle kjøreforhold. Den smarte fjæringen gjør at du kan kjøre både raskere, hardere og mer komfortabelt – alt på samme tid.
Velprøvd Pro-CC understell
PRO-CC er Polaris sitt neste generasjons understell. Dette understellet gir scooterverdens beste akselerasjon, kontroll og komfort . Det koblede understellets design beholder grepet til underlaget gjennom hele fjæringsveien uten å ta bort kjøregleden . Den fremre svingarm er kalibrert for løypekjøring uten å botne.
Design

Uanstrengt kontroll under enhver løype-forhold

Når vi bygger en snøscooter, bygger vi den for å være den beste snøscooteren for enhver kjørestil. Ikke bare et annet klistremerke eller navn. Hver del på INDY VR1 blir nøye undersøkt for å levere den ultimate komforten og kontrollen under varierende løypeforhold.
Stopp praten
Premium Walker Evans Velocity-støtdempere er designet for å være smidige i smårykkene og kontrollerte i løypene. Eller velg det valgfrie DYNAMIX-understellsalternativet som har FOX® Live Valve-støtdempere.
Polaris Race IFS
Den perfekte balansen mellom demping og botning for å gi den beste kontroll og håndterbarhet
Beltealternativer for ethvert terreng
Velg mellom 3 beltealternativer, inkludert Ice Ripper for ekstra grep på isete forhold, Cobra for kontroll på myk eller upakket snø, eller Storm for akselerasjon på pakket løyper.
Technology

Teknologi i verdensklasse

Polaris snøscootere leder an i teknologi som forbedrer turen din. Teknologi utviklet for å hjelpe deg med å planlegge turer, spore gruppen din, holde snøscooteren kjølig under tøffe forhold, og se veien fra skumring til daggry.
Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.
Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.
Polaris-kjørere kan glede seg over en fantastisk ny lysteknologi – NightBlade LED. Teknologien inneholder scooterverdens første prosjektorutformet lysbar med 6 LED-elementer. Lyset gir et bredt og samlet lysbilde til forskjell fra et smalt og svakt strålebilde.