* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
INDY XCR

Laget for å angripe det tøffeste terrenget

Bevist på de tøffeste løypene fra Iron Dog til I-500, er XCR bygget for førere som krever ytelse. Nå for 2025, få INDY XCR med muligheten for Patriot 9R for uslåelig gassrespons og akselerasjon på tøffe, aggressive stier.

Løype

Modeller

INDY XCR

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

9R INDY XCR 136

Fra kr 265 900 inkl. mva *
3/10
10/10
4/10
Patriot 9R
Storm Gray / Neon
7S Display
8/10

650 INDY XCR 136

Fra kr 224 900 inkl. mva *
3/10
10/10
4/10
650 Patriot™
Midnight Blue/Indy Red
7S Display
7/10
INDY®
INDY XCR
Fra kr 224 900 inkl. mva *
Performance

Løpsbevist ytelse

Fly gjennom grøfta, riv gjennom svingene, eller angrip det tøffeste terrengløpet. Når snøen begynner å falle, gir INDY XCR snøscooter akselerasjonen, holdbarheten og ytelsen som trengs for å dominere enhver tøff terreng som kommer din vei.
Førerfokusert design. Uanstrengt kontroll.
INDY XCR på Matryx-plattformen er bygget for å erobre løypene. Den smale cockpiten gir en forbedret forbindelse mellom føreren og snøscooteren for å hjelpe deg med å bevege deg rundt snøscooteren for uovertruffen presisjon i løypene.
Velprøvd Pro-CC understell
PRO-CC er Polaris sitt neste generasjons understell. Dette understellet gir scooterverdens beste akselerasjon, kontroll og komfort . Det koblede understellets design beholder grepet til underlaget gjennom hele fjæringsveien uten å ta bort kjøregleden . Den fremre svingarm er kalibrert for løypekjøring uten å botne.
Bevist Patriot Kraft.
Velg den lynraske responsen til Patriot 9R, den jevne og kraftfulle 650 Patriot, eller den legendariske holdbarheten og ustoppelige akselerasjonen til 850 Patriot.
Design

Styrke og holdbarhet for tøft terreng

Når vi bygger en snøscooter, bygger vi den for å være den beste snøscooteren for enhver kjørestil – ikke bare et annet klistremerke eller navn. Hver del på INDY XCR blir nøye undersøkt for å levere ultimat holdbarhet og race-bevist kapasitet på stiene.
Racing-bevist bremseytelse og holdbarhet.
Polaris Race Technology-bremsesystemet leverer enestående ytelse og uovertruffen holdbarhet. Racingskiven gir økt overflateareal som effektivt absorberer varme fra bremseklossene for mer konsekvent ytelse og jevn slitasje på klossen. Bremseluften tilbyr økt kjøling, mens Type 81-bremseklossene tåler høyere temperaturer forbundet med høyere hastigheter.
Walker Evans Racing-fjæring
Ultra-premium Walker Evans Velocity-støtdempere er designet for å være smidige i raske vibrasjoner og kontrollerte i store støt. De har en 2" kropp for økt oljekapasitet for å sikre ytelse hele dagen og 5/8" aksler for holdbarhet.
Polaris Race IFS
Den perfekte balansen mellom demping og botning for å gi den beste kontroll og håndterbarhet
Technology

Teknologi i verdensklasse

Polaris snøscootere leder an i teknologi som forbedrer turen din. Teknologi utviklet for å hjelpe deg med å planlegge turer, spore gruppen din, holde snøscooteren kjølig under tøffe forhold, og se veien fra skumring til daggry.
Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.
Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.
Polaris-kjørere kan glede seg over en fantastisk ny lysteknologi – NightBlade LED. Teknologien inneholder scooterverdens første prosjektorutformet lysbar med 6 LED-elementer. Lyset gir et bredt og samlet lysbilde til forskjell fra et smalt og svakt strålebilde.