* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
INDY Adventure

Sti-ytelse og eventyr du kan dele

INDY Adventure er utstyrt for 2-personers kjøring for de lange dagene med å samle opp milene.

Løype

Modeller

INDY Adventure

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

PROSTAR S4 INDY Adventure 137

Fra kr 242 900 inkl. mva *
3/10
6/10
8/10
ProStar S4
Shadow Gray / Black
7S Display
5/10
INDY®
INDY Adventure
Fra kr 242 900 inkl. mva *
Performance

2-Up sti-ytelse

Kjør stien alene eller med en passasjer. Når snøen begynner å falle og vinterlekeplassen åpner seg, gir INDY Adventure komforten og kontrollen for å navigere gjennom stisystemet.
Førerfokusert design. Uanstrengt kontroll.
INDY på Matryx-plattformen er en drøm for løype-kjørere. Den smale cockpiten gir forbedret forbindelse mellom føreren og snøscooteren for å hjelpe deg med å bevege deg rundt snøscooteren for presisjon i løypa.
Velprøvd Pro-CC understell
PRO-CC er Polaris sitt neste generasjons understell. Dette understellet gir scooterverdens beste akselerasjon, kontroll og komfort. Det koblede understellets design beholder grepet til underlaget gjennom hele fjæringsveien uten å ta bort kjøregleden. Den fremre svingarm er kalibrert for løypekjøring uten å botne.
Motorvalg for enhver kjørestil.
Velg mellom den jevne og kraftige 650 Patriot med umiddelbar gassrespons eller den langtrekkende og servicevennlige ProStar S4 4-taktsmotoren.
Design

Livlig stihåndtering

Når vi bygger en snøscooter, bygger vi den for å være den beste snøscooteren for enhver kjørestil, ikke bare et annet klistremerke eller navn. Hver del på INDY Adventure blir nøye vurdert for å levere livlig kontroll og håndtering i løypene.
FOX® QS3 Clicker Dempere
Høy ytelse, justerbare og gjenoppbyggbare FOX® QS3 Clicker dempere er enkle å justere og tåler svært mye bank. Fjernreservoaret fremmer varmespredning og sikrer fremragende ytelse under alle forhold.
Valgfri ProStar S4-motor
Den nye ProStar S4 gir enkel kjørbarhet med den energiske ytelsen bare en Polaris kan levere. Motoren er designet for enkelt vedlikehold og lange serviceintervaller for å holde deg i løypa lenger.
Polaris Race IFS
Den perfekte balansen mellom demping og botning for å gi den beste kontroll og håndterbarhet
Technology

Teknologi i verdensklasse

Polaris snøscootere leder an i teknologi som forbedrer turen din. Teknologi utviklet for å hjelpe deg med å planlegge turer, spore gruppen din, holde snøscooteren kjølig under tøffe forhold, og se veien fra skumring til daggry.
Utstyrt med LED-hovedlys og baklys for å gi ren og klar belysning som lar deg se og bli sett i mørket.
Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.
Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.