* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
Pro RMK

Det ypperste innen presisjon og kapasitet for trange, tekniske terreng

PRO RMK leverer balansert og presis ytelse i det bratte og dype.

Dypsnø

Modeller

Pro RMK

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

9R PRO RMK 165

Fra kr 291 900 inkl. mva *
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Marmalade Orange
7S Display
9/10

9R PRO RMK 155

Fra kr 286 900 inkl. mva *
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Storm Gray / Indy Red
7S Display
9/10
RMK®
Pro RMK
Fra kr 286 900 inkl. mva *
Performance

Den beste dypsnø-scooteren ble nettopp bedre - og enda lettere

PRO RMK gir umiddelbar løft og lynrask respons. 2025 Boost og 9R PRO RMK-modeller er opptil 3,2 kg lettere og har et redesignet gassystem, 2,54 cm lavere sete, forbedret rengjøring av løpebrettet, og et lettvektig frontlys for forbedret tilkobling og kontroll for å levere den beste RMK-opplevelsen så langt.
Førerfokusert design. Uanstrengt kontroll.
Matryx RMK-plattformen inkluderer et smalt sete, tank og konsoll som gir forbedret førerkobling til snøscooteren, mens den smale karosseriet muliggjør mer smidighet og mindre motstand i snøen. Det nye setedesignet og fotbrønnene forbedrer ytterligere førerens mobilitet på snøscooteren, mens det nye gassystemet hjelper deg med å føle deg koblet til snøscooteren på hver tur.
Velg din motor
Med tre motorvalg fra Patriot-familien. Velg den legendariske holdbarheten og den ustoppelige akselerasjonen til Patriot 850, eller fabrikkmodifikasjonene… den ultra-responsive Patriot 9R eller turboladede Patriot Boost.
Maksimal løft. Maksimal presisjon.
PRO RMK bakre fjæring har en balansert, optimalisert geometri og skinnedesign for å levere kraft direkte til snøen for å poppe opp og kjøre fremover. Stivt design gir presisjon for å holde linjer i det mest tekniske terrenget. Tilgjengelig i lengder på 155 og 165.
Design

Ultimal kontroll i det bratte og dype

Når vi bygger en snøscooter, bygger vi den for å være den beste snøscooteren for hver unik kjørestil. Ikke bare et annet klistremerke eller navn. Hver del blir nøye vurdert for å levere det du trenger som fører. For 2025 har vi gjort forbedringer for å levere en enda bedre kjøreopplevelse i baklandet.
QuickDrive2
QuickDrive er scooterbransjens letteste konstruksjon for kraftoverføring. Teknologien har laveste roterende masse for beste respons. QD2 har 10% nedgiring for enda raskere respons og hastighet på beltet. QuickDrive2- er optimalisert for belter med både 2.75” og 3.25” kamhøyde.
RMK React forstilling
RMK React Suspension gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøreopplevelsen i dyp snø, hvor man slipper å bruke så mye krefter. Den har en 36-38” forstilling, en “sway bar” designet for å gi suveren håndtering, og smidde a-armer og spindler for optimalisert styrke og holdbarhet.
Technology

Teknologi i verdensklasse

Polaris snøscootere leder an i teknologi som forbedrer turen din. Teknologi utviklet for å hjelpe deg med å planlegge turer, spore gruppen din, holde snøscooteren kjølig under tøffe forhold, og se veien fra skumring til daggry.
Velg mellom to støtdemperalternativer. Ultra-premium Walker Evans Velocity-støtdempere er det ypperste av det ypperste i ulike fjellforhold. De har eksterne reservoarer for økt oljekapasitet for å sikre ytelse og holdbarhet hele dagen, sammen med kompresjonsjusterere for å finjustere kjøreturen. Walker Evans Lightweight Monotube-støtdempere er standard og har et enkelt og holdbart design i ett stykke.
Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.
Det sentraliserte kjøleanlegget på RMK Matryx-plattformen tilbyr forbedret kjølekapasitet og redusert snø- og isansamling.