Fra kr 247 500 inkl. mva *
* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
650 TITAN Nordic Pro

Ultimat bredspor kapasitet. Dypsnø smidighet.

Uansett om jobben din er arbeid, eller jobben din er moro – komfort, kontroll og robusthet er konstruert rett inn i TITAN. Fra tundraen, til stiene, til dyp snø, utforsk videre med tillit.

Sport/Nytte

Modeller

650 TITAN Nordic Pro

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

650 TITAN Nordic Pro 155

Fra kr 247 500 inkl. mva *
5/10
8/10
10/10
650 Patriot™
Velocity Blue / White
7S Display
5/10
TITAN®
650 TITAN Nordic Pro
Fra kr 247 500 inkl. mva *
Performance

Neste nivå ytelse

Da vi startet med å bygge den helt nye Matryx TITAN, visste vi at vi måtte gjøre den bedre i hver kategori som betyr noe for bredsporsførere.
Lett aluminium chassis
Lettvekts-komponenter og chassis med førsteklasses stivhet og holdbarhet.
Jevn. Kraftfull. Drivstoffeffektiv.
Den testede Patriot-motorarkitekturen tilbyr utestående holdbarhet, raffinert kjørekvalitet og en umiddelbar gassrespons.
IGX 146 Demping Bak
IGX 146 dempingen bak gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke. Høyden reguleres med geometri og med 43% mer moment på armen fremover. Dette gjør at denne scooteren sjeldent "bunner" og med dette også mindre slitasje.
Design

Uovertruffen kapasitet og komfort

Med en ideell blanding av arbeids- og fritidsfunksjoner er TITAN Adventure bygget for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av vinteren, inkludert et integrert stativ som kan støtte opp til 56,7 kg last.
FOX® QS3 Clicker Dempere
Høy ytelse, justerbare og gjenoppbyggbare FOX® QS3 Clicker dempere er enkle å justere og tåler svært mye bank. Fjernreservoaret fremmer varmespredning og sikrer fremragende ytelse under alle forhold.
Polaris IFP Dempere
Polaris Internal Floating Stempel (IFP) dempere gir både holdbarhet og høy ytelse. De er pålitelige under de tøffeste forhold, og gir også jevn kjøring og håndtering.
Technology

Sikker håndtering

TITAN er bygget for å ta deg med på stien eller utenfor stien med selvtillit og smidighet.
Hengerfeste gir de beste muligheter for å trekke med seg last.
Med et enormt 20″ x 155″ Cobra-belte, enten med 1,5″ eller 1,8″ knaster, kombinerer TITAN flyteevne og grep som lar deg utforske mer.
Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.
Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.