Fra kr 249 900 inkl. mva *
* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
ProStar S4 TITAN Adventure

Firetakts effektivitet. Bredspor Kapasitet.

Optimal kontroll og gir uovertruffen håndtering i det mest ekstreme terrenget og forholdene.

Sport/Nytte

Modeller

ProStar S4 TITAN Adventure

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

PROSTAR S4 TITAN Adventure 155

Fra kr 249 900 inkl. mva *
3/10
6/10
10/10
ProStar S4
Onyx Black
MessageCenter Display
5/10
TITAN®
ProStar S4 TITAN Adventure
Fra kr 249 900 inkl. mva *
Performance

Bredspor-ytelse for å få mer gjort

Bygget for å trekke og transportere utstyr og passasjerer, har Widetrack-snøscooterne fra Polaris et 50 cm bredt belte for maksimal flyteevne og trekkraft.
Bygget for kontroll
AXYS-plattformen plasserer føreren perfekt for optimal kontroll i alle situasjoner og sørger for uforlignelig manøvrering selv i verdens mest mest ekstreme terreng og forhold.
ProStar S4-motor
ProStar S4-motoren leverer livlig ytelse, stor drivstoffrekkevidde og lange serviceintervaller med 4-takts pålitelighet.
Terrengflyt utenfor løype og grep på løypa
Det velprøvde, allsidige Cobra-beltet gir utmerket off-trail-flotasjon og passer godt til aggressiv kjøring. Sterke og stive ""lugs"" vil ikke gi etter som på de som er beregnet for dyp snø.
Design

Allsidighet for arbeid eller lek

Med en ideell blanding av arbeid- og fritidsfunksjoner, er TITAN Adventure bygget for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av vinteren.
Ta med alt
Denne snøscooteren har en standard slepekrok, integrert stativ som støtter opptil 85 pund, og oppbevaringsboks for å hjelpe deg med å få mer gjort, mer effektivt. Pluss, Polaris-utviklede tilbehør lar deg utstyre din TITAN for hva enn dagen krever.
FOX® QS3 Clicker Dempere
Høy ytelse, justerbare og gjenoppbyggbare FOX® QS3 Clicker dempere er enkle å justere og tåler svært mye bank. Fjernreservoaret fremmer varmespredning og sikrer fremragende ytelse under alle forhold.
Økt vindbeskyttelse
Widetrack-kjørere vet at forholdene ikke kommer til å bestemme hvor eller når du kjører. Legg til en høy vindskjerm og håndbeskyttere for passasjer for økt komfort på kalde dager.
Del gleden
Med et enkelt å installere Lock & Ride 2-Up sete med integrerte håndvarmere og RCA-uttak for ekstra komfort, lar TITAN deg kjøre alene eller dele eventyret.
Technology

Sikker håndtering for enhver vinteroppgave

Titanen er bygget for å ta deg med på stien eller utenfor stien med selvtillit og smidighet.
TITAN er utstyrt med bransjestandarden Gripper-ski som har den ideelle blandingen av flyteevne og ytelse i løypa.
Denne bakfjæringen gir enestående kjøreopplevelse og håndtering under alle forhold både på og utenfor løypa. Det oppleves behagelig på hardt underlag og kan også absorbere støt ved kjøring i utmark. Geometrien har blitt optimalisert for å fungere optimalt ved sleping. I tillegg er det ikke nødvendig med justeringer når du bytter mellom å kjøre alene eller med passasjer eller med stor last.