* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
Switchback Assault

Avansert Crossover-kapasitet med Stikomfort

Switchback Assault leverer utrolig komfort og håndtering på stien, samt kapasitet utenfor stien.

Løype

Modeller

Switchback Assault

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

BOOST Switchback Assault 146

Fra kr 304 900 inkl. mva *
6/10
9/10
5/10
Patriot Boost
Storm Grey / Indy Red
7S Display
10/10

9R Switchback Assault 146

Fra kr 274 900 inkl. mva *
6/10
9/10
5/10
Patriot 9R
Matte Dark Cherry
7S Display
9/10

650 Switchback Assault 146

Fra kr 229 900 inkl. mva *
6/10
9/10
5/10
650 Patriot™
Shadow Gray / Black
7S Display
5/10
Switchback®
Switchback Assault
Fra kr 229 900 inkl. mva *
Performance

På og utenfor løype allsidighet

Når turen går fra den preparerte løypa til singletrack, deretter fra det frosne myrområdet til enga, kan ikke allsidigheten til en Switchback-snøscooter slås. Nytt for 2025 inkluderer muligheten for Patriot 9R-motoren for dreiemoment fra sving til sving og lynrask respons uten vektkompromiss.
Førerfokusert design. Uanstrengt kontroll.
Switchback på Matryx-plattformen er en drøm for boondockere. Det smale cockpittet gir forbedret forbindelse mellom fører og kjøretøy, noe som hjelper deg med å bevege deg rundt snøscooteren i dyp snø for balanse eller i løypa for presisjon.
Velg din motor
Med tre motorvalg fra Patriot-familien. Velg en jevn og effektiv 650 Patriot, den turboladede Patriot Boost, eller lynrask respons fra Patriot 9R.
IGX 146 Demping Bak
IGX 146 dempingen bak gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke. Høyden reguleres med geometri og med 43% mer moment på armen fremover. Dette gjør at denne scooteren sjeldent "bunner" og med dette også mindre slitasje.
Design

Enkel kontroll og ytelse

Når vi bygger en snøscooter, bygger vi den for å være den beste snøscooteren for en unik kjørestil. Ikke bare en annen klistremerke eller navn. Hver del blir nøye vurdert for å levere det du trenger som en fører.
Walker Evans Racing-fjæring
Ultra-premium Walker Evans Velocity-støtdempere er designet for å være smidige i raske vibrasjoner og kontrollerte i store støt. De har en 2" kropp for økt oljekapasitet for å sikre ytelse hele dagen og 5/8" aksler for holdbarhet.
Polaris Race IFS
Den perfekte balansen mellom demping og botning for å gi den beste kontroll og håndterbarhet
Beltealternativer for ethvert terreng
Velg 1.352 Cobra for bedre kontroll i pakket snø eller preparerte løyper, 1.6 Cobra for allsidighet på eller utenfor løypa, 1.5 Ice Storm for isete forhold, eller 2.0 Crossover for forbedret oppdrift utenfor løypa.
Technology

Teknologi i verdensklasse

Polaris snøscootere leder an i teknologi som forbedrer turen din. Teknologi utviklet for å hjelpe deg med å planlegge turer, spore gruppen din, holde snøscooteren kjølig under tøffe forhold, og se veien fra skumring til daggry.
Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.
Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.
Polaris-kjørere kan glede seg over en fantastisk ny lysteknologi – NightBlade LED. Teknologien inneholder scooterverdens første prosjektorutformet lysbar med 6 LED-elementer. Lyset gir et bredt og samlet lysbilde til forskjell fra et smalt og svakt strålebilde.