* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
Nordic Pro

Forutsigbar presisjon med overlegen allsidighet

Kjør nye stier, frakt mer utstyr, lever forsyninger… og når arbeidet er gjort, kjør for moro skyld.

Sport/Nytte

Modeller

Nordic Pro

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

PROSTAR S4 Nordic Pro 146

Fra kr 234 900 inkl. mva *
3/10
8/10
8/10
ProStar S4
Velocity Blue / White
7S Display
5/10

650 Nordic Pro 146

Fra kr 219 900 inkl. mva *
5/10
8/10
8/10
650 Patriot™
Velocity Blue / White
7S Display
5/10
Nordic Pro
Nordic Pro
Fra kr 219 900 inkl. mva *
Performance

Bygget for arbeid. Laget for moro.

Nordic Pro er bygget for arbeid og lek. Med den ideelle kombinasjonen av lastekapasitet, smidighet, ytelse og ekte kapasitet både på og utenfor stien.
Lett aluminium chassis
Lettvekts-komponenter og chassis med førsteklasses stivhet og holdbarhet.
Jevn. Kraftfull. Drivstoffeffektiv.
Den testede Patriot-motorarkitekturen tilbyr utestående holdbarhet, raffinert kjørekvalitet og en umiddelbar gassrespons.
IGX 146 Demping Bak
IGX 146 dempingen bak gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke. Høyden reguleres med geometri og med 43% mer moment på armen fremover. Dette gjør at denne scooteren sjeldent "bunner" og med dette også mindre slitasje.
Design

På og utenfor løype-kapasitet

Vi vet at en dag på snøscooteren kan inkludere alt fra preparerte løyper til å sette de første sporene. Nordic Pro er bygget for å takle alt.
2.0 Cobra-belte
Polaris-eksklusive 2.0 Cobra-beltet er utstyrt med rette knaster med en stiv base for ytelse i løypa, med myke og fleksible knastspisser for utmerket trekkraft i løssnøen.Konstruert med holdbarhet som prioritet for crossoverførere Svært holdbart og stramt festet Hyfax-bånd Knastgeometri med stiv base og fleksible seksjoner for feste i løypa og løft utenfor løypa
Bygget for å gjøre mer
Nyttig standardutstyr som bagasjebrett og tilhengerfeste sikrer at Nordic Pro 146 er klar for alle oppdrag. Du har dermed uendelige muligheter for vinteren.
FOX® QS3 Clicker Dempere
Høy ytelse, justerbare og gjenoppbyggbare FOX® QS3 Clicker dempere er enkle å justere og tåler svært mye bank. Fjernreservoaret fremmer varmespredning og sikrer fremragende ytelse under alle forhold.
Technology

Bygget for å gjøre mer

Standard nyttefunksjoner som bagasjebrettet og tilhengerfestet sikrer at Nordic Pro er klar for enhver oppgave, noe som gjør vintermulighetene uendelige.
Hengerfeste gir de beste muligheter for å trekke med seg last.
Teknologien gir raskt ønsket temperatur, helt uavhengig av utetemperatur. Videre kan du regulere temperatur på tommel og håndtaksvarmer uavhengig av hverandre for ytterligere komfort.