* Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.
RMK Khaos Slash

Det ypperste innen dynamisk og smidig fjellytelse

RMK Khaos leverer en villbarnsinnstilling, dynamisk og smidig ytelse.

Dypsnø

Modeller

RMK Khaos Slash

Velg motor
Tax // Model Engine
Motor
Farge
Display
Ferdighetsnivå

BOOST RMK KHAOS 155

Fra kr 309 900 inkl. mva *
10/10
5/10
3/10
Patriot Boost
Ghost White metallic
7S Display
10/10

9R RMK KHAOS 155

Fra kr 284 900 inkl. mva *
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Storm Grey / Indy Red
7S Display
9/10

9R RMK KHAOS 146

Fra kr 284 900 inkl. mva *
10/10
5/10
3/10
Patriot 9R
Shadow Gray / Black
7S Display
9/10

850 RMK KHAOS 146

Fra kr 249 900 inkl. mva *
10/10
5/10
3/10
850 Patriot™
Shadow Grey/Black
7S Display
8/10
RMK®
RMK Khaos Slash
Fra kr 249 900 inkl. mva *
Performance

Den beste dypsnø-scooteren ble nettopp bedre - og enda lettere

RMK Khaos leverer øyeblikkelig løft og lynrask respons. 2025 Boost og 9R PRO RMK-modellene er opptil 3,2 kg lettere og har et omdesignet gassystem, 2,54 cm lavere sete, forbedret rengjøring av trinnbrett og en lettvektslykt for forbedret tilkobling og kontroll for å levere den beste RMK-opplevelsen hittil.
Førerfokusert design. Uanstrengt kontroll.
Matryx RMK-plattformen inkluderer et smalt sete, tank og konsoll som gir forbedret førerforbindelse til snøscooteren, mens den smale karosseriet muliggjør mer smidighet og mindre motstand i snøen. Det nye setedesignet og trinnbrettene forbedrer ytterligere førerens mobilitet på snøscooteren, mens det nye gassystemet hjelper deg med å føle deg tilknyttet snøscooteren på hver tur.
Velg din motor
Tre motoralternativer fra Patriot-familien for å passe din kjørestil. Velg den legendariske holdbarheten og ustoppelige akselerasjonen til Patriot 850, eller fabrikkmodifikasjonene… den ultrareaktive Patriot 9R eller turbooppladede Patriot Boost.
Svev. Og Fly.
RMK Khaos bakre fjæring har en geometri som gir overføring og grep for en lett og leken håndtering, sammen med den beste responsen og kontrollen i alle kjøreområder. Tilgjengelig i lengdene 146, 155 og 165.
Design

Skapt for kjøring og håndtering av alle fjell

Når vi bygger en snøscooter, bygger vi den for å være den beste snøscooteren for hver unike kjørestil. Ikke bare et annet klistremerke eller navn. Hver del blir nøye undersøkt for å levere det du trenger som fører.
QuickDrive2
QuickDrive er scooterbransjens letteste konstruksjon for kraftoverføring. Teknologien har laveste roterende masse for beste respons. QD2 har 10% nedgiring for enda raskere respons og hastighet på beltet. QuickDrive2- er optimalisert for belter med både 2.75” og 3.25” kamhøyde.
RMK React forstilling
RMK React Suspension gir føreren den mest presise og uanstrengte kjøreopplevelsen i dyp snø, hvor man slipper å bruke så mye krefter. Den har en 36-38” forstilling, en “sway bar” designet for å gi suveren håndtering, og smidde a-armer og spindler for optimalisert styrke og holdbarhet.
Store støtdempere for all slags terreng
Ultra-premium Walker Evans Hi-Lo dempere er det ypperste innen ekstreme fjellforhold. De har eksterne reservoarer for økt oljekapasitet for å sikre ytelse og holdbarhet hele dagen, sammen med justering av kompresjon for høy og lav hastighet for å finjustere kjøreopplevelsen.
Technology

Teknologi i verdensklasse

Polaris snøscootere leder an i teknologi som forbedrer turen din. Teknologi utviklet for å hjelpe deg med å planlegge turer, spore gruppen din, holde snøscooteren kjølig under tøffe forhold, og se veien fra skumring til daggry.
Planlegg, følg og del turen med den bransjeledende 7S-skjermen med Ride Command-teknologi. Den 7-tommers trykkskjermen som kan brukes med hanskene på, er spesialbygd for snøscootere, med kjørediagnostikk, løypekart og interessepunkter. Ny wifi-tilkobling gjør det mulig å oppdatere og overføre Ride Command-data enkelt over wifi.
Det sentraliserte kjøleanlegget på RMK Matryx-plattformen tilbyr forbedret kjølekapasitet og redusert snø- og isansamling.